Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Net als bij veel andere evenementen, is het organiseren van deze Run niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om een handje mee te helpen en deelnemers van een waanzinnige dag te voorzien? Stuur ons een mailtje om je aan te melden als vrijwilliger en geef daarbij aan wat voor werkzaamheden bij jou passen! Neem een kijkje in het overzicht hieronder om een beeld te krijgen van de mogelijk taken.

Mogelijke werkzaamheden


 • Tickets scannen       
  Iedere deelnemer moet bij binnenkomst zijn/haar ticket laten scannen. Het scannen kan heel eenvoudig via je eigen mobiele telefoon.

 • Startcoördinator      
  Zorg jij ervoor dat de deelnemers pas kunnen starten zodra het startsein is gegeven? Je staat in de startstraat en zorgt dat de deelnemers op de juiste tijd en de juiste manier kunnen vertrekken.

 • Verzorgingspost bemannen
  We richten tijdens de Obstacle Run onderweg drie drinkposten in, waarvan twee onderweg en één bij de finish. Jij zorgt ervoor dat er steeds voldoende bekertjes met water staan zodat geen enkele deelnemer hoeft te wachten.

 • Obstakel begeleiden
  Het is belangrijk dat de deelnemers veilig de obstakels kunnen overwinnen. Per obstakel staat er minimaal één vrijwilliger om te waken voor een vlotte doorstroom en om natuurlijk de situatie in de gaten te houden. Gebeurt er iets met het obstakel of met een deelnemer? Dan ben jij degene die aan de bel trekt.

 • Opbouw start- en finishlocatie        
  Een paar dagen van tevoren gaan we met een team opbouwen. Denk daarbij aan het plaatsen van de dranghekken voor de startstraat, het opbouwen van obstakels, het aankleden van de locatie met beachflags en doeken. Vele handen maken licht werk!

 • Fotografie        
  Ben jij fotograaf van beroep of is fotografie een hobby van je? Dan weet jij als geen ander hoe je onze deelnemers en de sfeer kunt vastleggen. We hebben vaak meerdere fotografen lopen tijdens het evenement.

Lijkt het jou leuk om een handje mee te helpen? Stuur bij interesse een mailtje naar info@downunderrun.nl en geef aan welke werkzaamheden bij jou passen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen