Inschrijven24 & 26 MEI 2024

De inschrijving voor de veertiende editie op vrijdag 24 en zondag 26 mei 2024 is geopend! Verzamel je buddy's en trotseer samen te gekke hindernissen. Wil jij volledig op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de volgende editie? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Tarieven per persoon

       
     
Super Early Bird
Early Bird
Regulier
3 km Family Run*
Verlopen
Verlopen
€30
6 km Run
Verlopen
Verlopen
€35
9 km Run
Verlopen
Verlopen
€40

*Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar. Kinderen t/m 11 jaar krijgen € 5,00 korting. Deelname van een ouder/begeleider van 18+ jaar is verplicht t/m 11 jaar.

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan krijg je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.


Direct inschrijven

Bedrijventeam
Bedrijven die met een team mee willen doen aan de Down Under Obstacle Run schrijven zich in via het reguliere inschrijfsysteem. Kies hieronder een willekeurige afstand en klik op de inschrijfbutton. In de ticketshop kan je verschillende afstanden combineren en koop je meer dan 10 tickets, dan krijg je 10% korting op alle bestelde tickets! Op het start/finish terrein kan je munten aanschaffen voor consumpties bij de horeca. 

BLACK FRIDAY KORTING

  • 1 ticket = 10% korting
  • 10 tickets = 15% korting
  • 20 tickets = 20% korting
  • 30 tickets = 30% korting

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen