Maak van jouw run een sponsorloop voor mentale gezondheid van jongeren!

Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze 'obstakels' - met of zonder hulp - te overwinnen. Hierdoor word je vaak sterker, maar het vergt moed en doorzettingsvermogen om de obstakels aan te gaan. Dus hoe gaaf is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en samen met anderen daarmee donaties op te halen voor MIND!

MIND zet zich in voor mensen die met hun mentale gezondheid worstelen en daardoor voor grote uitdagingen staan. MIND streeft naar een samenleving waarin we mentale gezondheid koesteren, daarin investeren en alles doen om onnodig psychisch leed te voorkomen. Iedereen die nu of in de toekomst te maken heeft met psychische klachten moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. MIND wil dat niemand er alleen voor hoeft te staan.

Vind jij mentale gezondheid ook belangrijk? En wil je mensen die psychisch worstelen steunen? Maak dan nu jouw sponsorpagina aan!

Gratis MIND T-shirt

Als je meedoet aan de Down Under Obstacle Run 4 MIND en hiermee donaties ophaalt, ontvang je bij de start gratis een T-shirt van MIND! 
Meer informatie en aanmelden.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen