Maak van jouw run een sponsorloop voor mentale gezondheid van jongeren!

Veel jonge mensen worstelen met een verminderde mentale veerkracht en zelfs met psychische problemen, waardoor het niet goed lukt om de hindernissen in het leven te overwinnen. Dus hoe mooi is het als jij met jouw obstacle run donaties op kunt halen, zodat stichting MIND deze jongeren kan ondersteunen! 

MIND zet zich in voor een samenleving waarin we mentale gezondheid koesteren, daarin investeren en alles doen om onnodig psychisch leed te voorkomen. Iedereen die nu of in de toekomst te maken heeft met psychische klachten moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. MIND wil dat niemand er alleen voor hoeft te staan.

Vind jij mentale gezondheid ook belangrijk? En wil je mensen die psychisch worstelen steunen? Maak dan nu jouw sponsorpagina aan!

Gratis MIND T-shirt

Als je meedoet aan de Down Under Obstacle Run 4 MIND en hiermee donaties ophaalt, ontvang je bij de start gratis een T-shirt van MIND! 
Meer informatie en aanmelden. Klik hier! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen