Down Under Obstacle Run shirts

Zondag  12 mei 2019 is alweer de tiende (!) editie van de Down Under Obstacle Run! Ga de uitdaging aan op een  geweldig parcours van verschillende afstanden en waag je aan minstens 25 unieke ‘obstacles’. Je hebt de keuze uit routes van 6, 9 en 12 km. Ook is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) de Down Under Kids Run van 3km.

Speciaal vanwege het jubileum is er een collectors item verkrijgbaar, namelijk een Down Under Obstacle Run sportshirt! Schrijf je nu in en schaf meteen het shirt aan voor €9,50 p/st. Ook zijn de shirts op de dag zelf te verkrijgen voor €14,50 p/st. Het shirt is beschikbaar in de maten: S, M, L en XL (let op: alleen volwassen maten). Mocht je al een startbewijs hebben bemachtigd, dan kun je alsnog een sportshirt online bestellen. Let op: de Down Under Obstacle Run shirts kun je tot 1 mei online bestellen.

Verzamel je ‘buddies’ en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de wereld aankunt! De Down Under Obstacle Run is voor iedereen!

Graag tot aan de startstreep op het terrein van Down Under op 12 mei 2019!

Posted on februari 14, 2019 in algemeen

Share the Story

Back to Top