Ren voor Gehandicaptensport Nederland tijdens de Down Under Obstacle Run


Voor mensen met een beperking is sport en bewegen niet vanzelfsprekend. De sport- en beweegparticipatie blijft achter bij de participatie van mensen ‘zonder beperking’, om verschillende redenen.
Gehandicaptensport Nederland werkt aan projecten en programma’s ter bevordering van de mogelijkheid om te sporten en bewegen voor mensen met een beperking. De organisatie biedt bijvoorbeeld trainingen en opleidingen aan voor (toekomstige) trainers en coaches en voor sportclubs die zich (willen) bezighouden met aangepast sportaanbod. Daarnaast brengt zij in verschillende samenwerkingsverbanden zorg, onderwijs en sport bij elkaar om samen te werken aan de ontwikkeling van de gehandicaptensport.

Gelijke kansen


Sport is een krachtig middel om mensen samen te brengen en het biedt mensen met een beperking de mogelijkheid hun talenten te ontwikkelen en de fysieke en mentale voordelen ervan te ervaren. Gehandicaptensport Nederland speelt een belangrijke rol in het creëren van gelijke kansen voor mensen met een beperking op het gebied van sport.
 
Het mooie is dat iedereen hieraan kan bijdragen. Jij dus ook! Elke bijdrage, groot of klein, is even belangrijk.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen