fbpx

Verplaatst naar 26 september 2021

Beste Obstacle Buddy,

We hebben je het afgelopen jaar gemist. Samen de uitdaging door de modder aangaan en vette obstakels bedwingen. Waar we vorig jaar nog een verstandig besluit dachten te maken om de najaarseditie over te slaan, blijkt nu dat 25 april 2021 alsnog te vroeg komt.

Maar we hebben goed nieuws!
We verwachten later dit jaar wel terug te kunnen komen, namelijk op zondag 26 september 2021! Omcirkel deze datum met rode stift in jouw agenda, want dan gaan we ‘eindelijk’ voor de 12e keer los op het geweldige terrein van Down Under in Nieuwegein (Utrecht). Mede door het garantiefonds, wat de overheid beschikbaar stelt voor evenementen vanaf 1 juli, en de verwachte versoepelingen die later dit jaar worden verwacht hebben we dit besluit genomen.

Iedereen die zich al had ingeschreven voor de Obstacle Run op 17 mei 2020 en/of 25 april 2021 behoudt automatisch zijn/haar startbewijs voor 26 september 2021.

Voor ingeschreven deelnemers waarbij het echt niet mogelijk is om op 26 september 2021 aan de start te verschijnen, bieden we ook een alternatief. De hoofdboeker wordt hierover per mail op de hoogte gebracht (controleer ook de spambox). We hopen jullie op zondag 26 september 2021 allemaal, in goede gezondheid, aan de start te zien verschijnen!

Met sportieve groet,

Team Down Under Obstacle Run

Posted on februari 22, 2021 in algemeen

Share the Story

Back to Top